Има ли си приятел Елизабет от предишния сезон на "Игри на волята"? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Елизабет беше един от най-интересните и комплексни участници от трети сезон на "Игри на волята". И за кратко време успя както да спечели симпатиите на някои хора, така и техните негативни коментари спрямо нея.

В Игрите тя демонстрира не само красота, но и силна воля, хъс и сила, благодарение на които стигна много далеч в предаването - почти до финал.

За сметка на това победата взе най-близкият ѝ човек вътре - украинецът Андрей.

Русото миньонче е станала още по-красива и сексапилна, почти неузнаваема.

Тя постоянно качва снимки в своя Инстаграм, от които разбираме, че е станала още по-красива и че постоянно пътува по разни екзотични места. Последователите ѝ започнаха да се питат дали е обвързана, а тя им отговори така:

"От вчера до днес получих много съобщения дали съм самичка на почивка. Да, самичка съм! Последната една година беше доста интересна за мен. Обещах си да пътувам, да рискувам, да бъда щастлива. По пътя си тръгнаха хора, които мислих, че ще бъдат до мен завинаги и срещнах други, които не знаех, че съществуват. Благодаря на всички затова че сте били част от живота ми и на тези, които все още сте. Благодаря за уроците и затова, че всеки един от вас ми е дал различни емоции, преживявания. Научих се да обичам себе си, колкото и да съм странна. Научих се и да обичам миговете прекарани с мен самата. Тааа, да самичка съм и е прекрасно!

Обичайте себе си. Това е домът, в който ще живеете завинаги."


Ето как изглежда Елизабет днес: