Интересно! Неделчо от "Игри на волята" разкри как трябва да се играе, за да победиш

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Участникът от „Игри на волята“ 3 разкрива пред Нова телевизия каква е връзката му с новия сезон и признава, че волята му се е засилила след участието му в екстремното риалити.

Неделчо Богданов бе изключителен стратег и един от най-интересните участници в „Игри на волята 3“. Аниматор, режисьор и писател, той влезе в предаването със заявката, че е много добър на пъзелите и доказа способностите си. Специално за „На кафе“ той разказва за създадения от него интересен подкаст за „Игри на волята“. Аниматорът признава, че в предаването е бил добър стратег, но не е такъв в живота.

„Стратегиите са важни когато влизаш в състезание, за да можеш да победиш“, категоричен е Неделчо. „В живота не мога да се задържа на едно място и съм много спонтанен. Не искам да имам планове.“

Още: Виктория ядоса всички в "Игри на волята". Обърка предаването с "Ергенът"

Участникът споделя, че е избухлив и трудно се владее, но с възрастта се опитва да се научи да задържа чувствата и емоциите си. Въпреки това има много неща, които го изкарват извън кожата му.

„Бих участвал отново в подобно риалити, но този път бих сменил стратегиите, защото всички очакват от мен да правя коалиции и схеми. Бих подходил неочаквано“, признава стратегът.

„Аз съм човек с много силна воля, но 100% се е засилила след участието ми. „Игри на волята“ ти дават нагласата, че можеш да се справиш с много повече неща отколкото предполагаш“, споделя Неделчо Богданов.


Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Още: Мария Бакалова на първи ред в "Игри на волята"

 

Мирела от "Игри на волята" притесни феновете си

Ето колко струва персонална тренировка с Фифо от "Игри на волята"

Елица разкри в интервю дали е бременна - Разказа и за Генчо (ВИДЕО)

Няма да повярвате какво е изпила участничка в "Игри на волята" (СНИМКИ)