Искат да убият участничка от "Игри на волята". Заплашват я със смърт!

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Теодора Мудева стана обект на голямо внимание и критика след последните епизоди на "Игри на волята", където напрежението набираше силна драматична интензивност.

Чрез своите Инстаграм сторита, риалити звездата реши да се изправи открито пред феновете и сподели с тях какво се случва по време на нейното участие в предаването. Това обаче предизвика голямо изненадане, тъй като тя се разкрива и споделя дори неща, които никой не беше очаквал да чуе.

Феновете на риалити шоуто изразиха разочарованието си от нейния приятел, Румен Радев, който също бе обект на сериозна критика. Главният повод за тази реакция бе начина, по който се отнасяха към Момчил. Тези разочарования обаче не останаха без отговор.

Още: Ива и Цецо от "Игри на волята" се появиха заедно в ефир. Заедно ли са? (ВИДЕО)

„Всеки има право и на лошо мнение и на това да го изразява. Не сте длъжни всички да ме харесвате. Не сте длъжни всички да ме гледате. Няма да се извинявам за това какво мисля – тогава съм го чувствала така и за мен тогава това е било правилното. Може да съм грешала, но съм се водила по вътрешния си глас и по това какво усещам.“

„С Момчи сме се извинили за случилото се вътре. Не сме най-добри приятели, дори не сме се виждали след Игрите, но не смятам и че сме кръвни врагове. Аз лично не тая нищо лошо. Както казах, Момчил е изключително силен играч. Просто като хора не можахме да си паснем в условията, в които бяхме поставени“, казва моделката. И добавя още:

„Просто има едни коментари, съобщения, които съдържат смъртни заплахи. Това, че ще ми бъде „сменена физиономията“ и така нататък, които за мен са доста прекалени. Тези хора да се замислят, че и ние имаме родители, и ние имаме психика. Не всичко е „Игри на волята“. Гледайте си своя живот!“


Участници от "Игри на волята" се хванаха за гушите. БУКВАЛНО!

Всички скочиха срещу Гатьо от "Игри на волята". Много се изложи!