Ивелина от "Ергенът" пусна разголена снимка и обясни защо е влязла в шоуто (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Ивелина Иванова може би ще бъде една от най-интересните и провокативни участнички във втория сезон на романтичното риалити "Ергенът". Тя е художник и интериорен дизайнер. Много напомня на Марта от първи сезон. Родена е в Бургас.

Ивелина е напълно убедена, че е способна да завладее сърцето на пианиста Евгени Генчев. Любовта към изкуството е това, което може да ги обедини.

РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИВЕЛИНА ТУК!

Днес тя пусна долупосочената провокативна снимка и към нея прикрепи обяснение защо е влязва в "Ергенът", което публикуваме без редакторска намеса:

"От много време съм без половинка, но не я и търся. Отдадена съм на своите призвания в изкуството. Занимавах се с преподаване на И.И.(изобразително изкуство) от 1ви до 7ми клас, както и на деца със специални образователни потребности. Аз намирах радостта във всички тези начинания, намирала съм я и в любовта, но като че ли, тя не бе така силна, че да се задържи трайно в моя живот, колкото живописта, скулптората, стенописта, естрадното пеене а от скоро и класическото. На мнение съм, че човек трябва да прави това, което го кара да се чувства жив. Да си жив означава, да правиш неща, с които можеш да достигнеш до хората, да им покажеш нещо и да ги накараш да се замислят. Моите изразни средства са всички изброени неща до сега. Остава да намеря най- важното а именно Любовта!

Дали в #ергенът 🌹ще я намеря?"