ИЗНЕНАДА: Гаф на Нова телевизия ни показа какво се случва в "Игри на волята"? (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Тази сутрин продуцентът на "Игри на волята" гостува на Гала в "На кафе" и разкри подробности за предаването и участниците в него. Според него този сезон на "Игри на волята" е най-гледания и с най-много рейтинг. Той не забрави да отбележи при Гала, че гледащите предаването са повече от гласувалите на последните избори.

По време на интересните му разкази за шоуто, бе излъчен един доста сериозен гаф, който буквално ни подсказа какво се случва занапред в "Игри на волята". Това не беше пропуснато от наблюдателните зрители, които веднага започнаха вълна от коментари в социалните мрежи.

Беше излъчена снимка, на която се вижда, че Фейгин, Виктория и Алекса вече са в отбора на Непобедимите и са облечени в червени екипи. 

От това разбираме, че племето на Супергероите съвсем скоро може би ще се разпадне и членовете му ще се разпределят в отбора на Безстрашните и Супергероите. На снимката не виждаме Касим, Илиян, Мани, което вероятно означава, че са отпаднали на по-ранен етап от играта.

Другото още по-интересно нещо е, че в племето на Непобедимите липсват Елица, Звезди, Зори и Веселина. Това би трябвало да означава, че са отпаднали. Започваме да се замисляме защо Елица е отпаднала и не е стигнала до финала с любимия си Алекса или просто е в друго племе?

Ето и снимката: