Известен летец ли е новият Ерген? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Наближава вторият сезон на романтичното риалити "Ергенът" и с него се увеличава любопитството на зрителите за това кои ще бъдат участничките и кой ще бъде новият Ерген. 

През изминалите месеци се изписа за много мъже, които са потенциални заместници на Виктор Стоянов, но вторият ерген ще е само един. 

В списъка с възможни ергени са Филип Буков, Антон Порязов, Ваня Джаферович и други. Там присъства и името на летеца Петър Петров, който доби популярност от риалити формата „Фермата“. Сред участието си там фенките буквално го нападнаха и в момента е сред най-желаните български мъже от социалните мрежи. Пилотската му професия също се брои като двигател за женско внимание.

Наскоро той публисума небрежна снимка от Турция, с която може би се опитва да загатне на всички, че той ще бъде новият ерген.

Снимките на първия сезон бяха в Бодрум, така че е напълно възможно и вторият да бъде там. На външен вид се различава от Виктор, както и по стил на обличане - Петър предпочита по-небрежния и спортно-елегантен стил, но определено е чаровен.

Дали обаче е там само на почивка, или наистина е Ергенът, все още не е ясно.

View this post on Instagram


A post shared by Petar P. Petrov (@petarpetrov_23)