Как телевизионен гаф ни издаде какво се случва в половината сезон на "Игри на волята"? (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: Нова телевизия

Четири сезона на това риалити предаване и никога досега не се е случвало телевизионен гаф или слух да предскаже толкова голяма част от шоуто. Този сезон в "Игри на волята" се нагледахме на какво ли не - племе на Резервите, Алекса бе разделен от Елица, създаваха се коалиции, Алекса премина в племето на Супергероите и тъкмо двамата се събраха при Непобедимите и хоп - Елица съвсем очаквано си тръгна.

А защо очаквано ли?

Защото преди около месец продуцентът на "Игри на волята" Витомир Саръиванов гостува на Гала в "На кафе" и разкри подробности за предаването и участниците в него. По време на интересните му разкази за шоуто, бе излъчен един доста сериозен гаф, който буквално ни подсказа какво се случва цял месец в "Игри на волята".

Всичко от видяното се оказа вярно - Фейгин, Виктория и Алекса влязоха в племето на Непобедимите, Касим, Илиян и Цветан отпаднаха. Мани и Гого отидоха при Безстрашните. Звезди и Веселина липсват в Непобедимите, защото неотдавна отпаднаха. А къде е Елица на снимката? Няма я, защото точно днес тя отпадна.

Почти нямаше смисъл да гледаме тежката и многокомпонентна битка днес, защото знаейки кадъра, който без да искат показаха от Нова телевизия, ние вече бяхме наясно, че на тази битка Елица няма да присъства и ще отпадне преди нея.

Клипът от интервюто на продуцента на "Игри на волята" при Гала не беше качен в Youtube канала на "На кафе", а причината вероятно е тази снимка, показана много по-рано от днешния развой на събитията.

Ето и снимката: