Каква е символиката на колието, което Евгени подари на Елена от "Ергенът"

icon
Sofialive.bg
Източник: Стоп кадър

Колието, което Евгени Генчев подари на Елена от "Ергенът" не е обикновено диамантено колие, а има скрита символика.

Неслучайно колието на Ели изобразява Съзвездие Рак, което Ели да слага близо до сърцето си.

Евгени е рак , а Елена е скорпион. Когато Ракът и Скорпионът се влюбят се случва една много бурна и пламенна любов.

Емоционално Ракът и Скорпионът са много съвместими. И двамата са притежатели и се страхуват от мисълта, че могат да станат уязвими. За тях е трудно да се доверят на някого от самото начало.

С другите те ще скрият истинските си чувства и ще бъдат потайни. Но един с друг тези двама ще разкрият своите качества и бавно ще се отворят. Подхранвайки душите, Скорпионът и Ракът ще се грижат един за друг и ще изграждат семейството, което толкова много искат да имат.

Те ще бъдат много щастливи заедно, защото имат много общи неща и двамата се радват на най-простите неща в живота. Не е висока поддръжка с нито един от тях. Скорпионът ще бъде щастлив, когато Ракът му е щастлив, и ще направи всичко, за да се случи това.

От друга страна, Раците ще се погрижат да им е удобно у дома и в семейството им. Скорпионът обича това в партньор, тъй като тези местни жители са много заинтересовани да имат мир и спокойствие. Най-положителните им черти ще бъдат подчертани, когато са заедно.


Доверието и привързаността са нещо, което те ще споделят и ще бъдат много доволни да имат. Скорпионът е един от най-лоялните знаци в зодиака и очевидно Ракът ще хареса факта, че има партньор, който е отдаден и обичащ.

Тъй като Скорпионът има психически способности, искреността на Рака ще бъде забелязана и оценена.