Какво може да ни предложни мобилната апликация на Бет365?

icon
Sofialive.bg
Източник: Pixabay

Бет365 е сред най-големите и популярни букмейкъри в света. Той е добре известен и на българската аудитория. След като се сдобие с официален лиценз от НАП Бет365 вече свободно и безопасно може да се използва и от родните играчи. Освен чрез официалната десктоп платформа, bet 365 Android и iOS потребителите могат да използват услугите на букмейкъра и чрез модерна апликация. Въпреки че операторът разполага и с универсална мобилна браузърна версия на своя сайт, повечето потребители предпочитат да използват приложението му. И това е напълно разбираемо. Мобилната апликация на Бет365 определено има какво да ни предложи и в някои отношения разполага с повече предимства от олекотената версия на сайта за таблети и телефони.

Мобилното приложение на Бет365 е достъпно и лесно за използване

Първо, трябва веднага да уточним, че мобилната апликация на Бет365 е напълно безплатна. За да свалите инсталационния й файл, не е нужно да плащате каквото и да е било. Самото сваляне става директно от официалния сайт на букмейкъра. Това важи и в двата случая – и ако сте Android потребител, и ако притежавате Apple мобилно устройство. Едва ли за някой ще представлява трудност и да инсталира апликацията. А дори и да сте начинаещи в тази област, имайте на предвид, че от Бет365 предлагат подробни инструкции за това как да се сдобиете с приложението на своя телефон или таблет.

Бет365 апликацията предлага висококачествени бетинг услуги без ограничения

В приложението си Бет365 включва както предварителни залози, така и секцията си за залагане на живо. Нещо повече – букмейкърът по никакъв начин не ограничава своите мобилни потребители. Напротив, те получават същата обширна и разнообразна спортна програма, каквато е поместена и на официалния сайт за настолни компютри. Без лимити в типове спорт, видовете лиги, пазари и залози. Разбира се, коефициентите са същите – все толкова високи, особено в някои спортни дисциплини. Бет365 приложението също така разполага и с наличните в десктоп сайта специални екстри като функциите Промяна на Залога, Cash Out, Пряко предаване, Създай залог и много други.

Кое е по-добре да изберем апликацията или мобилния сайт на Бет365?

За да свалите и инсталирате някое от приложенията на Бет365 (за Android или за iOS) е необходимо устройството ви да отговаря на определен списък с технически изисквания. В случай че не можете да ги покриете, винаги можете да използвате мобилната страница на букмейкъра. Според мнозина специалисти, а и според самите потребители обаче, ако покривате въпросните технически изисквания, е много по-препоръчително да се спрете на апликацията вместо на мобилния сайт на Бет365. Ето защо:

  • Мобилното приложение на Бет365 ще изразходва много по-малко мобилен трафик от мобилната страница. Това е важен фактор за играчите с лимит на мобилните данни, предоставени от телекомуникационния оператор.
  • Мобилното приложение на Бет365 позволява много по-бърз и лесен достъп до вашата игралната сметка. Само с един клик върху неговата икона на вашия начален екран на телефона и таблета вече сте в акаунта си. За да го достигнете през мобилната страница, трябва да отворите браузър, да изпишете URL и да се логнете с вашата парола и потребителско име.
  • Мобилното приложение ви информира за горещите оферти, напомня за предстоящи мачове и ви дава други полезни ресурси за вашата бетинг активност в реално време. Това е възможно чрез специалните нотификации.


Мобилното приложение на Бет365 е лесно за използване, интуитивно, с удобна навигация, работи бързо и не дава грешки. С него бетингът е възможен и приятен, докато сте в движение.