Какво представляват VIP програмите на букмейкърите

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

В последното десетилетие ще открием, че букмейкърите станаха все по-популярни в онлайн пространството и има една много сериозна причина. Ако в миналото повечето брандове бяха с ограничени пазари и не позволяваха абсолютно никаква динамика – получите ли фиша знаете, че това е вашето решение и не може да се променя.

Днес ситуацията е много по-различна и всеки един клиент може да се наслади на редица възможности и шанс не просто да играе с минимален риск, но и да играе с нулев такъв. Сигурно се чудите как е възможно това, но ако разгледате това ревю за бранда Betway тук - https://betenemy.com/betway-bonusi/ ще откриете едно много богато портфолио от промоции, с което не просто да се насладим на истинската игра, но и да се забавляваме с предоставени средства от самия бранд.

До тук добре, но нека обърнем внимание и на така наречената VIP програма. Едва ли е нещо ново за вас, всеки реномиран бизнес предлага точно такава и често на база покупките или употребата на дадени услуги, всеки потребител получава някакъв процент отстъпка или преференция. Букмейкърите са в сектора на развлекателните услуги, следователно на база на активността може да се насладите и на по-добри условия. В този случай можем да се замислим какви точно?

Нека започнем с факта, че когато играем и проявяваме интерес към самия букмейкър, той следи нашата активност, като спортните ни прогнози,  както и самата стойност на залозите, може да бъде използвана, за да ни гарантира по-добри условия, по-високи бонуси, достъп до ексклузивни събития и още много други. Ако се чудите как става всичко това, брандът разполага с много елементарна формула, в която ни посочва колко точно от виртуалните тоукъни или монети трябва да съберем за конкретно ниво.

Колкото по-сериозна активност показвате, толкова по-високо вървите във въпросната листа, а с нея и всички останали промоции продължават да се повишават. До тук добре, но нека продължим с още една важна подробност – всеки клиент участва в тази програма и най-важното е, че самият процес е автоматизиран, следователно не е задължително да го следим, най-често ще получим известие в профила си, че сме достигнали друго ниво и можем да се запознаем с допълнителните опции.

Защо обаче е необходима такава програма? На първо място ще открием, че това е индустрия, която се стреми да създаде колкото се може по-сериозна лоялна потребителска група. Клиентите тук винаги получават най-доброто отношение и всеки бранд се стреми да даде дори повече от обявеното. Такъв потребител се създава единствено и само с предоставянето на бонуси, опции за безплатен залог или преференции при правенето на прогнози.

Разбира се, не трябва да се изненадвате, че брандът никога няма да посочи статуса ви, той е известен само на вас и на него – анонимността винаги е гарантирана, особено след като забележим, че именно тя се налага през последните години в мрежата. Имате пълната свобода да използвате цялата платформа, като тази програма ви дава възможност да го правите, без да инвестирате своите собствени средства, поне не толкова често.


Букмейкърите отдавна са фокусирани предимно към забавлението и удоволствието от самата игра. По тази причина откриваме най-различни иновации, с които не само да имаме контрол на риска, но и да пестим нашия собствен депозит. Разбира се, бонусите и всички останали допълнителни предложения ни дават точно това, но трябва да запомним, че винаги е препоръчително да играем отговорно и разумно.