Какво се случва с момичетата от "Ергенът" днес? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Помните ли още шоуто "Ергенът"? То роди няколко нови риалити звезди, след които Виктор Стоянов, Виктория Капитонова, Александра Гърдева, но и други.

Vbox7 разкрива какво се случва с едни от най-известните момичета от "Ергенът" днес.

Зори Джи

Зори е нашата любима риалити звезда тази година. Тя не спечели Виктор, страда малко, но след това бързо го преодоля. Зори е все така работлива, всезнаеща и всемогъща на различни фронтове. В Instagram развява цветните си рокли, а дали е открила своя звезден принц... това остава загадка.

Людмила

Люси определено не беше любимката на хората. Не беше и на Виктор, но някак стигна почти до финала. Люси си работи по бранда с дрехи, не е ясно има ли си гадже, но пък излиза доста с приятелки. Видно е, че е на коледна вълна, ако съдим от последната й снимка.

Благовеста Бонбонова


Кой не помни Блага, която сама се нарече ходещ секс? Тя се опитва да бъде инфлуенсърка. Знаем, че си има гадже, спокойна е в любовта. Работи ли обаче Блага? Това е мистерия.

Гери Стаменова

Гери страстно желаеше Виктор, но той нея - не. Тя продължава да е певица, но в момента е в творчески и креативен застой. 

Александра Гърдева

Красивата психоложка, която всички съжаляваха, днес е забравила за Виктор и любовта им. Тя заряза демонстративно Стоянов, но това е вече в миналото. Днес Алекс продължава кариерата си на психолог, но паралелно е инфлуенсърка и изглежда, че нещата ѝ се получават.

Виктория Капитонова

Инфлуенсърката, която фиктивно спечели шоуто, защото Алекс пожела да си тръгне, днес продължава да рекламира всемъзвожни продукти и дрехи и да се изявява като инфлуенсър. Участва дори в риалитито "Къщата на инфлуенсърите", но го напусна по свое желание заради проблем.