Какво се случва с първия победител от "Игри на волята"?

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Всички се сещаме кои са участниците от последния сезон на "Игри на волята", но какво се случва с Добрин - победителят от първия.

Добрин продължава да се занимава със спорт и фрийрън в частност, и още е веган и природозащитник.

Добата споделя, че е 114 кг., а е веган от 3 години и 8 месеца насам. Победителят от първия сезон на "Игри на волята" споделя, че е направил този избор заради любовта му към дивата природа. "Най-голямата промяна, която можем да направим, за да спрем разрушението на Земята, е да минем на диета, базирана на растения", убеден е той.

И допълва: "Аз изразих обичта си към животните и природата като избрах да стана веган през 2017-та година началото на август месец. Признавам си имах разтърсване от някои плашещи ме разрушителни за природата събития като пускане на нов рекордьор, най-големият круизен кораб в света от 2018-та година. Това разтърси вярата ми в разума на хората и се върнах към всичкоядството от страх и да не жертвам спортните си постижения, защото повечето плюеха по веганството колко лошо било. След около половин година на всичкоядството без риба, защото знаех колко много е риболовът в света и как убива живота във водните басейни на планетата започнаха размисли как това, че не вярвам в разума на хората не трябва да е причина да не обичам животните и природата"

"След експериментално спиране на всичко освен яйцата и медът с многото знания, които имах вече за всичко нужно да се причинява на животните, ако продължаваме да ги експлоатираме за храна и колко разрушително е това за биологичното разнообразие на планетата нямаше как януари месец 2019-та година да не реша окончателно да съм веган. Две години подред 2020 и 2021 влизах от най-добра в още по-добра спортна форма. Оказа се най-хубавото ми решение и единствено съжалявам, че закъснях толкова много с това решение поради липса на знания покрай лъжите в гнусното ни общество и възпитаване с лъжи в какво да вярват хората. Обичта се изразява в повече от думи, лесно е да си веган, лесно е да обичаме всичко живо, след като знаем, че имат равното право за живот на прекрасната ни планета наравно с нас"

"Знанието е сила, която, ако съчетаем с обич ще направим човечеството великият животински вид за, който вече се смята, но за сега просто е животното най-голям убиец живял някога на планетата Земя! Бъдете добри, забравете егоизма, бъдете вегани, най-доброто, което можете да направите, ако не сте богати експлоататори! А ако сте богати експлоататори тогава спрете да бъдете богати и станете вегани. Иначе просто сте на предната линия водейки човечеството към войната срещу природата убивайки я убивайки и себе си, защото ние сме природата", завършва изповедта си Добрин.

В Instagram под една от публикациите Добрин споделя и защо се е отказал от ММА. "Спрях ММА, защото смятам, че главите ни трябват повече за мислене, а не за да се удряме по тях, също не искам да наранявам никого срещу слава и пари, и да забавлявам хора плащащи да гледат агресия и кръв", убеден е той.


Що се отнася до участието му в "Игри на волята" той неведнъж и онлайн напомня, че то е било свързано с идеята му да даде гласност на всички безгласни - животни и природа.