Касим от "Игри на волята" призна за сексуалността си (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Четвъртият сезон на "Игри на волята" вече е в историята, но персонажите в тазгодишното предаване ще се помнят дълго време. Един от тях е Касим - той беше популярен и преди шоуто. Той вече има над 330 хил. последователи в TikTok и близо 7,5 млн. харесвания на видеата си там.

Именно затова Касим възприема и снимането на съдържание за платформата като изключително сериозно занимание. Пред подкаста на Ивка Бейбе сподели, че му е отнемало и 5 часа да снима (успешно) видео.

Въпреки това най-пикантният въпрос беше свързан със сексуалността на Касим. Повод за второто са коментарите под всяка публикация на инфлуенсъра, където анонимни потребители твърдят, че си пада по мъже.

Касим обаче тотално отхвърли тези твърдения. Той обаче заяви, че донякъде разбира тези коментари и според него причината за тях е външният му вид, тъй като той не изглежда едър и нацепен, като повечето мъже инфлуенсъри или просто защото досега не си е имал сериозна приятелка.

Жената до него трябва да е брюнетка, не по-висока от него, с хубаво тяло и без корекции по себе си.

Касим коментира и дискриминацията - той е от турски произход - нещо, което си личи и от името му, а това невинаги е било в негов плюс. 

Вижте повече в този откъс: