Касим с трогателна изповед след "Игри на волята": Обясни коя е най-голямата му грешка

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Касим от четвъртия сезон на  „Игри на волята“ напусна на сравнително ранен етап дори преди разцепването на племената, но ще го помним с острия му ум и уменията му да реди пъзели, конкуриращ се на Неделчо от предишния сезон.

Оказа се, че Касим не е точно такъв в живота, какъвто го видяхме в предаването. Той направи трогателна изповед и обясни коя е най-голямата грешка, която е правил в живота си.

„Имам една изключително интересна случка, която е нещо подобно на пъзел в реалния живот. Бях затворен в една стая, в която имаше много огледала и беше нещо подобно на Escape Room. Трябваше възможно най-бързо да намериш изхода като имаш задачи по пътя. Стигнах аз до въпросната зала с огледалата и започвам да тичам.

Най-голямата грешка в живота ми, защото както си тичах напред изведнъж се забивам в стъклото и след това имах комбал сигурно поне няколко дни. Хора, много внимавайте ако отивате в зала само с огледала. Не тичайте и не правете моята грешка, защото много бързо ще се озовете на земята“, споделя той в интервю за Vbox7.

Касим разкри и как се е готвил за участието си в „Игри на волята“ - бил е три пъти седмично на плуване и едва няколко пъти на фитнес: „Влязох като Човекът-пъзел в Игрите, но определено смятам че не само това е достатъчно, за да спечелиш. Изискват се и много други качества, които трябва да притежаваш, за да вървиш напред в Игрите и да стигнеш до финал.“

Касим обясни, че най-много съжалява, че не е имал възможността да бъде капитан, а негови фаворити за финала са Гого, Фифо, Джаферович и Мани: „Мани много ме кефи. Може да изглежда много мъничка, но е много опасна и много силна“