Касим сбърка жестоко и разочарова всички в "Игри на волята"

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

В предишния сезон на "Игри на волята" царят на пъзелите беше Неделчо Богданов. Помним го, защото беше много добър и на плуване - конкуренция на Георги от настоящия сезон. Неделчо наистина влезе в предаването с голяма заявка и успя да стигне доста напред във формата. 

В четвъртия сезон на предаването известният тик-токър Касим още във визитката даде заявка да бъде най-добрия на пъзели и да компенсира слабото си представяне в игрите, тъй като очевидно не е сред спортистите и няма голяма физическа сила.

Е, в последните два епизода май стана ясно, че и в това не е толкова добър, колкото се представя. Елица от Непобедимите два пъти го побеждава на пъзели и дори започва по-късно от него.

Играта му веднага породи спорове в отбора на Супергероите, тъй като постовете бяха разпределени по начин, по който да може да се навакса неговото бавно минаване по трасето. Дори и с толкова преднина, Сините пак се озоваха на Дивата река и приеха тази загуба много по-тежко от предишните - почти всички участници не спряха да плачат. Касим им се извини и обясни, че се чувства неудобно.