Касим всъщност не е това, което сме видели в "Игри на волята": Защо? (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

В четвъртия сезон на "Игри на волята" известният тик-токър Касим още във визитката даде заявка да бъде най-добрия на пъзели и да компенсира слабото си представяне в игрите, тъй като очевидно не е сред спортистите и няма голяма физическа сила. Той бе наясно с това, но може би притеснението му изигра голяма роля и той бе номиниран два пъти за изгонване.

Успя да се спаси веднъж, но вторият път се оказа фатален за него. Той отиде на елиминация с Генчо и Звезделина от Непобедимите и въпреки че през цялото трасе дишаше във врата на Генчо, Касим се проваси на водното препятствие с прехвърлянето на частите от пъзела и Генчо спечели, с което изгони Касим и Звезделина.

Най-интересното е, че Касим открито в интервю сподели, че в предаването не е това, което е в реалния живот. Всъщност пъзелистът се оказа много лошо момче. "Откачалка съм", така започва изказването му.

Вижте повече във видеото:

@vbox7official Касим: Откачалка съм! #vbox7 #гледайвъвvbox7 #вибокс7 #вайръл #касим #игринаволята #игринаволята2022 #игринаволятасезон4 @kasim_kasimovv ♬ original sound - Vbox7.com