Коя всъщност е Мирослава от "Игри на волята"? Има ли неща, които не знаем за нея?

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Мирослава несъмнено е една от най-красивите и добре подготвени дами в "Игри на волята" не само този сезон, но от всички четири. Запомнихме я с репликата „Дупето ми знае 2 и 200“ още от визитката ѝ.

Още от тогава зрителите имаха доста противоречиви чувства за това дали Мирослава е скромна родопчанка или истинската Пепеляшка.

В един от последните епизоди станахме свидетели на големи скандали в племето на Непобедимите след проведения съвет, а на мушката на мъжката коалиция попадна именно Мирослава. Аргумент за нейната номинация бе нейното признание, че е саботирала предишната елиминационна битка с идеята да отстрани Веселина и да дойде Алекса. Тя е единствената, която застава до Елица и не се страхува от атаките на мъжката коалиция.

Мирослава Профирова е родом от Златоград в Родопите. Женена е за богат земеделец. Самата тя заяви във визитката си, че притежава сексапил, но не парадира с това, кара кола последен модел, но не е кифла. Със съпруга си имат огромно имение с частен басейн и фитнес.

Семейството на съпруга ѝ е сред най-големите зърнопроизводители и обработва хиляди декари край Плевен. Двамата имат две момчета – на 2 и на 8 години, и както разбрахме от последния, те са единствените двама мъже на този свят, които могат да я манипулират, по нейни думи.

Мирослава заяви смело, че влиза в „Игри на волята“, за да докаже, че богатите не са за подценяване.

Напук на очакванията на голяма част от зрителите, 35-годишната пепеляшка успя да разбие на пух и прах образа на богата кифла, справя се добре на обичайните битки, както и на елиминационната, с което отново спечели мястото си в Игрите.


На съвета тя сподели, че много иска да отстрани Аспарух и очевидно сега е много щастлива от постигнатата победа.