Краси Дунев обра негативите в "Игри на волята"! Ще си тръгне ли тази седимица?

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята: България/Facebook

Олимпийският медалист Красимир Дунев е следващият участник, който ще изляза на бойния ринг в елиминационния двубой, насрочен за този петък в "Игри на волята".

Изборът му произтече след неуспешната номинационна битка на Старейшините, която бе в следствие на неточности в стратегията на новия им капитан Момчил Василев. На заседанието, компютърният гений предложи да поеме отговорността и да се изправи на бойния ринг в елиминационния двубой, като така върне равновесие сред племената. Но коалицията на Мартин Николов и Елвиса отдели внимание на Красимир Дунев.

Мастагарков обвини Мартин, че се държи критично и манипулира останалите Старейшини. Той разкри пред всички настоящата стратегия на Елвиса да номинира Красимир Дунев, което допълнително породи злоба и конфликти в синьото племе.

Още: Виолета от "Игри на волята" лее крокодилски сълзи! Продукцията ли я бута?

Утре Гладиаторите и Старейшините предстои да се изправят във втората номинационна битка, която ще изпита техните умения във водните предизвикателства. Мастагарков и Елвиса отново се очаква да обмени остри думи на бойната площ, оставяйки останалите безмълвни. Племето, загубило номинацията, ще бъде изправено пред още един съвет, на който ще определи втория си номиниран.

Гатьо причини голямо нещастие на продукцията на "Игри на волята". Не се знае дали ще има следващ сезон!

Велислава от "Игри на волята" обясни защо е пила шейк от плацента? (ВИДЕО)


Веселина от "Игри на волята" е влюбена до уши

Коя жена се сбогува с "Игри на волята"? Тя разкри любовна игра между други двама