Кристина от "Ергенът" избухна и се накани на Евгени: Мога да говоря чак след година

icon
Sofialive.bg
Източник: "Ергенът"/Facebook

Юристката Кристина бе третата изгонена от романтичното риалити "Ергенът" и то след индивидуална романтична среща. Явно обаче между двамата липсваше химия, което пролича и по време на срещата. 

През цялата среща Кристина споделяше доста лични неща за себе си, какво харесва и какво не, а Ергенът се опитваше да й угоди. Според него въпреки всичко, той накрая не успя да направи срещата незабравима и запомняща се. Юристката дори се опита да го успокои в края на срещата, като му сподели, че си е прекарала много добре, а Евгени каза просто "Удоволствие беше изцяло мое".

Въпреки вълнуващото морско пътешествие с яхта, с която опознаха красиви места, срещата между двамата не мина според очакванията на музиканта. Кристина намираше кусури в много от изненадите, за които Евгени се бе погрижил, а това определено не му се понрави - каза, че обядът не й харесва, защото не яде глутен, пошегува се с магданоза, каза, че яде зайци, а Евгени не прие това като шега, защото самият той има заек, водата в джакузито й беше студена, а накрая и вечерята не беше особено вкусна според юристката.

Забележките ѝ дойдоха в повече на Евгени и той взе решението да се сбогува с нея вечерта.

Веднага след края на епизода пък, Кристина изненадващо написа в Инстаграм: "Много съм щастлива, че си тръгнах. А относно напускането ми нека Евгени да разкаже, ако има смелост.“


Думите ѝ предизвикаха съмнение, че зад изгонването на Кристина от шоуто не стоят само нейните мрънкания, но и вероятна конфликтна ситуация между двамата, която умишлено е избегната от камерите. "Нека Евгени каже защо не получих роза. Аз мога да кажа едва след година", категорична е Кристина.

Бъдещата адвокатка бе подкрепена от много свои последователи, които изразиха възмущението си, че Кристина не е получила думата, за да се сбогува с предаването. Още много нейни фенове споделиха огорчението си, че фаворитката им е напуснала.