Кристина от "Ергенът" намекна за Евгени и дали се е получило между тях

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Вторият сезон на "Ергенът" вече е тук и всеки зрител тръпне в очакване да види кое от всичките момичета в предаването ще получи последната роза от Евгени Генчев. Една от дамите, убедена в това, че може да завладее сърцето му, е Кристина. Тя даде такава заявка още с визитката си в шоуто, от която разбрахме, че освен красива, е и интелигентна.

Вероятно ще разберем повече за Кристина в хода на шоуто, но тя разкри малко повече за себе си в Instagram, където отговори на доста въпроси на своите последователи.

От отговорите ѝ стана ясно, че тя не вярва в любовта от пръв поглед, а в една връзка търси преди всичко доверие, спокойствие, смислени разговори и уют след края на дългия и изтощителен работен ден.

На въпроса какво мисли за Евгени, тя отговори , че го определя за „добро момче“. По-късно каза, че го определя за „момче“, защото има такова излъчване – детско. Това обяснение звучи сякаш нещата между тях никак не са се получили.

Кристина призна още, че ѝ се иска да продължи както с работата си на юрист, така и да се развива като инфлуенсър. Призна, че има силикон в бюста си, а фигурата поддържа с фитнес и здравословно хранене. Но по-интересен беше отговорът ѝ на това какво мисли за скандалната Габи – обича я.