Кристина от "Ергенът" с палава сцена в български филм (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Красивата Кристина от "Ергенът" освен че е юрист, който истински се интересува от професията си, е и миска. През 2019 г. тя печели титлата Мис София, а три години по-късно вече е Мис Вселена България.

Вероятно именно моделската ѝ работа я води до роля на малкия екран. Става въпрос за участието ѝ в сериала "Братя", което ще се помни дълго. 

В сцената Кристина е в доста интимни отношения с героя на Владимир Михайлов, Денис Топал, а макар и с малка роля, Кристина е благодарна за опита и участието си в сериала. "Единственото по-хубаво от това да гледам сериала, беше да участвам в него", написала е тя под видеото.

Иначе Кристина вече успешно се изявява и като инфлуенсър. Тя рекламира луксозни родни брандове, а в bio-то ѝ в Instagram удобно е предоставила имейл, с който да се свързват всички, които биха искали тя да рекламира нещо, забелязва vbox7.

А в началото на годината Кристина представи България на световен конкурс по красота. Уви, тя не успя да се класира сред първите 16 участнички. А наградата си е струвала - 250 хил. долара и безплатен апартамент за година в Ню Йорк.