Куков от "Игри на волята" отново посече Генчо и Георги с обидни коментари

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Вече всички зрители, които гледат четвъртия сезон на "Игри на волята" са запознати с враждата между Генчо и Куков, която на последната битка уж се разреши. Двамата протегнаха ръце за помирение и продължиха по пътя си.

Да, така е, но днес Куков публикува видео, в което коментира последните събития в предаването - сливането на племената, саботажите, последната елиминационна битка на Генчо. 

"Гена, не знам от къде да те започна. Вчерашното ти поведение е тотална излагация. Биеш се в гърдите, че си големият мъж, големият лидер. Видяхме, че си едно уплашено зайче, което не може да се събере и да си намери място. Страхът в очите му се вижда още от ден едно. Много ми е интересно как жените успяват да породят този негов страх", коментира Куков.

Той подкрепя женската коалиция на Ели, Мира и Зори. Куков е категоричен, че много би се радвал, ако някоя от трите победи Генчо и го изпрати вкъщи. 

Куков нарече Генчо отново "леля Гена", а Георги от Непобедимите "тумора до него".

"Жорка, ти си подлизуркото на сезона. Язък, че си Козирог. Може ли по ъглите само шушу-мушу като някаква пръдня се докара толкова напред в предаването? Само се лепим към някого, за да изкараме по-напред в предаването", направи заключение той.