Куков тотално срина Георги от "Игри на волята" (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Куков отново се помества в седмичната рубрика на vbox7 и коментира последните събития в "Игри на волята" и най-вече съвета, на който Георги се спаси, като си купи имунитет. Ето какво казва:

Гената подценяваше жените през цялото време и твърдеше, че са много недостойни и не са му никаква конкуренция, че е трудно да се отпадне от жена. Ами, не случайно заради това отпадна от контузена жена, в случая Джеферович. Искам да я поздравя за достойното представяне и за безкомпромисното преминаване през арената с тази контузена ръка. За мен това е достойно за уважение.

Въпреки всичко, въпреки колко не харесвам играта на Леля Гена, искам да кажа: Гена, поздравления за това, че изкара толкова дълго в предаването. Мисля, че всичко е позволено в тази игра и това е достойно за уважение. Но не случайно не стигна до финал, защото има много по-достойни играчи.

Искам да се фокусираме върху номинационната битка, защото там беше страшно меле. Много брутален развой на битката. Непобедимите просто дадоха всичко от себе си, също така и Безстрашните, но там даже не съм въобще учуден. Там през цялото време показват единна игра, много сплотено племе. Показаха го за пореден път с помощта на физическата сила на Фифо. Мисля че тази физическа сила надмогна тази на Алекса и това им донесе мястото за финала. Имаме вече пет сигурни финалисти в лицето на Безстрашните.

Евалата за това представяне, въпреки че там Мани е леко на кантар доколко заслужава и до колко не заслужава. Смятам, че за да се достигне до това нещо и тя да се представи така на арената, значи не случайно е един от финалистите.

Не мога да скрия, че след номинационната битка и загубата на Непобедимите малко ми е тъпо, че племето на Непобедимите и е първото племе в историята на „Игри на волята“. Достигащи до обединението без знаме, обезчестени, защото смятам, че след влизането на Алекса в племето Непобедими, всички така се сплотиха и имаха страшно много победи. Смятам, че заслужаваха да си вземат знамето, но в крайна сметка това е играта и никога нищо не се знае. Очаквай неочакваното.

Щях да забравя нещо. Нашето Жоренце. Малкият сладък Жорко. Аквамен. Подлизуркото на четвърти сезон на „Игри на волята“. Който колкото иска да ме хейти после. Мисля да го наричам от сега нататък – „Имунитет“. До края на сезона не мисля, че даже ще му споменавам името. За мен той е един „Имунитет“. Видяхте ли само съвета на Непобедимите и развъртяването на грошовете на Жорката. В крайна сметка как да си избяга от цялото амплоа момчето.


През целия сезон си е подлизурко и накрая също показа, че ще достигне и до финал. Хвърли си, момчето, всички грошове и си спаси гъза от битки. Но това е моето мнение, нямам нищо против. Просто казвам, че мен не ме кефи това, защото видяхме нещата как се случват. Имахме двама човека, които можеха да похарчат грошовете си и да се доберат до финала. В случая говоря за Алекса и Жорката. Жорката оголи венци и реши да си метне грошовете, да си спаси гъза и да отиде на финал, тъй като вече майка му я няма да го пази, леля ви Гена. Момчето взе първото място за финала. Няма що, много достойно, не съм очаквал и друго.

Чета всякакви коментари, че Алекса се крил под полите на жените, театри и прочие. Абе хора, „Игри на волята“ се случва веднъж в живота и щом е решил по такъв достоен начин да си защити честта и да докаже, че има много по-достойни неща от това да се докопаш до финала, като метнеш едни грошове. Алекса, евалата! За пореден път доказваш, че си достоен за финал.

Тук направо искам да се прехвърлим на битката и да кажа няколко думи за Зори.

Зори, ти си професионален спортист и го доказа по безспорен начин на арената. Искам да ти кажа едно „Евала“ за представянето ти. Тази битка беше зловеща. Стискаше зъби през цялото време, гонеше Алекса безпощадно. Искам да ти кажа, че която и да е друга жена щеше много да се опъне на тази компоненти. Заслужено си тръгваш от предаването с едно достойнство - евала за прекрасната игра. Много успех ти желая за напред и попътен вятър за всички начинания.