Кървава женска капитанска битка в "Игри на волята": Кой спечели и какво избра?

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Тази вечер в капитанската битка на четвърти сезон на “Игри на волята" бяхме свидетели на епична женска капитанска битка, в която се впуснаха Елица, Мирела и Фейгин. Тя се състоеше от преминаване по дълго и многокомпонентно трасе - висене на халки, хвърляне на брадви, хвърляне на торбички в правилните полета, а накрая - пъзел.

Мирела демонстрира много голяма сила, бързина и ловкост, но Фейгин я достигна и за нула време стопи предимството ѝ. На пъзела двете премериха сили и се бориха за първото място. Елица през цялото време държеше трета позиция, като хвърлянето на брадвите и торбичките най-много я забавиха.

По всичко личеше, че Мирела ще спечели състезанието, но секунди преди Димо да преброи финалните 5 секунди, кулата ѝ пада и това дава възможност на Фейгин да напредне и да спечели заветното първо място с перфектно наредена кула. Тя контузи тежко своите колена по време на битката, но това не я спря през цялото време.

Загубата на Мирела и Елица предизвика сълзи в очите им. Мирела беше разочарована от това, че не е могла да спечели битката и с това да докаже веднъж-завинаги на племето, че е достоен участник в Игрите, а Елица загуби важно за нея предимство - 50 гроша и романтична среща с любимия ѝ Алекса. Това я накара да плаче неутешимо след битката.

На Фейгин ѝ бяха предложени 50 златни гроша, саби на спасението и да реши кой да е капитан следващата седмица, но тя ги отказа за сметка на плато, пълно с колбаси, с което да засити гладните стомаси на племето си.

При завръщането в племето си, тя бе посрещната с големи усмивки и много поздравления. Алекса бе учуден от загубата на любимата му и се изказа, че ако бе на мястото на Фейгин би избрал предимство вместо храна, защото точно то бе решаващо на териториалната битка преди дни.

КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ УТРЕ ПЪРВАТА НОМИНАЦИОННА БИТКА? КОЙ ЩЕ ОТИДЕ НА ПЛЕМЕНЕН СЪВЕТ И ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ С РАЛИЦА? ПРЕДСТОИ ДА РАЗБЕРЕМ УТРЕ!