Лефтеров от "Игри на волята" се отрече от Мирела - зрителите побесняха

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

По отношение на мъжете в четвърти сезон на "Игри на волята" спокойно можем да кажем, че наистина Арената видя истински воини, които демонстрираха не само силна воля, но и много добри физически качества, отличаваха се и с чар, стратегическа игра, социална игра, както и баланс, точност и гъвкавост.

Лефтеров е един от тях. В началото обаче той беше възприеман и асоцииран чрез бившата си приятелка Мирела, с която са в едно племе. Тогава стана ясно, че са се разделили преди няколко месеца. За зрителите беше ясно, че между тях ще прехвърчат някакви искри, но нещата определено не се развиха така.

И докато Лефтеров имаше някакви надежди за танцьорката, то тя намери любов в лицето на техния съотборник Валери, което определено беше нож в гърба. Тя скри емоциите си, но музикантът веднага разбра какво се случва между тях.

Във вторник Мирела бе елиминирана от Алекса и реши да обвини мъжете в племето за това, че никой не е искал да защити. Най-големите обвинения паднаха върху Лефтеров, тъй като двамата са влезли с обещанието да се подкрепят, но по нейните думи това се случвало само от нейна страна. Музикантът веднага намери думи, с които да се оправдае - "Не съм ѝ бавачка", но зрителите го обвиниха в хитрост и предателство: „Ни лук ял, ни лук мирисал“, допълват в коментарите.

"Той не е никакъв джентълмен, пък и той я е оставил пръв, айде моля ти се", пише друг гневен зрител.