Мачото Даниел от "Игри на волята" не е такъв, какъвто изглежда. Ето истината за него:

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята: България/Facebook

Даниел Димов от последния сезон на "Игри на волята" не винаги е изглеждал като атлет, както се вижда от старата си снимка, която сподели в Instagram.

Даниел, който работи като агроном в Англия и се грижи за огромни земеделски площи, публикува снимка от по-ранни години, на която изглежда напълно различно.

"Поглеждайки назад в тази 10 годишна времева рамка, осъзнах колко много постигнах. Не станах милионер, не успях да сбъдна всички мои мечти. Не! Но се научих на дисциплина, отдаденост и стремеж. Стремеж да бъдеш най - добрата версия на себе си! Никога не се примирявайте с посредственото понеже от опит знам, че промяната ви чака и вие просто трябва да направите първата крачка!!! Повярвайте в себе си и възможностите си! Щом аз успях, значи всеки може!“, написа гладиаторът към колажа със снимките си от преди и сега. От него става ясно, че Дани е свалил доста килограми, за да постигне днешната си визия.

Още: Участничка от "Игри на волята" се сгоди! На седмото небе е! (СНИМКИ)

34-годишният участник в "Игри на волята" съчетава земеделска дейност и авторство на любовна лирика в своя живот. Свързват го с викинги, което стана ясно още при старта на риалитито.


 

Участничка от "Игри на волята" стана майка (СНИМКА)

Фейгин и Георги от "Игри на волята" напуснаха България (СНИМКИ)

Разкриха, че двама участници в "Игри на волята" са се отдали на интимности в Резиденцията (ВИДЕО)

Звезделина от "Игри на волята" изненада с интересен бански (СНИМКИ)