Мале! Калоян от "Игри на волята" се обясни в любов на участничка в предаването! (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята: България/Facebook

Калоян Митов, участник от племето на Гладиаторите, напусна "Игри на волята" сезон 5, след като загуби срещу олимпийския медалист Красимир Дунев от Старейшините. Въпреки своята решителност, 22-годишният Калоян се изправи срещу Дунев, който потвърди своята вълнуваща форма и умения на Арената.

Калоян работи като модел и има богат опит в музикални клипове и реклами, както и на модни подиуми по света. Той се гордее с титлата "Модел на годината" за 2020 година и е студент по финанси в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Калоян има и спортно минало като състезател по плуване, където спечели медали на републикански и международни нива. През 2021 година той беше награден като "Спортист на годината" от Софийския университет. Въпреки своите успехи, той споделя, че няма голям опит в любовта.

В "Игри на волята 5," Калоян беше в коалиция с Крум, но по време на състезанието се раздели със своя шанс за победа. След завръщането си от риалити формата, той се присъедини към забавния куиз "F*ck, Marry, Kill." на vbox7. Калата не скри симпатиите си към Мис България Теодора Мудева, която беше част от Амазонките и напусна играта след партньора си, Румен Радев.

Още: Гръм в рая! Мария Бакалова се раздели с този участник от "Игри на волята". Причината - тази жена!

Ето с какви комплименти я засипа Калоян и каво каза за останалите:

ВИОЛЕТА, ТЕОДОРА, МУДЕВА

KILL: Мисля, че е ясно кой ще убия и това е Виолета. Първо бих я убил, защото в играта бяхме врагове. Освен това тя със сигурност не е мой тип характер човек, макар че има доста силен характер.


F*CK: Теодора, тъй като с нея не бих казал, че имам кой знае каква обща приказка. Също така, бих казал, че откъм привлекателност... Мудева е доста по мой тип момиче.

Още: Елвиса от "Игри на волята" награби Емануела в дискотека. Заедно ли са? Емануела побесня! (ВИДЕО)

MARRY: Бих казал Мудева. Тя си има дългогодишен приятел, но като цяло тя е доста мой тип момиче. Също така имаме общи теми, развива се и има доста плюсове в нейния характер и живот като цяло.

ГАТЬО, ЦВЕТЕЛИН, НИКОЛАЙ

KILL: За KILL по-скоро бих избрал Цецо, тъй като знам, че той е човекът, с който първо сме на една възраст - съответно винаги бихме си били конкуренция. Отделно, макар и в Игри на волята да не се представи в най-добрата си светлина, аз не вярвам, че е лош човек, но все пак си имам едно наум за него.

F*CK: За F*CK бих избрал Ники, тъй като другият човек, който трябва да избера е Гатьо, а с Гатьо наистина си бях много близък. Наистина можех да науча много от него.

Още: Участничка от "Игри на волята" се сгоди! На седмото небе е! (СНИМКИ)

MARRY: И затова избирам него за MARRY.

СИТНИЛСКА, ОРЯШКОВА, МИШО

KILL: Бих убил Мишо, тъй като той е мъж.

F*CK: За F*CK бих избрал Оряшкова.

Още: Какво се случва с предишните победители от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

MARRY: И за MARRY бих избрал Ситнилска. Ситнилска ми се струва наистина доста интересна жена. За годините си е добре поддържана и привлекателна.

ДАНИ, ЦВЕТИ, КРУМ

KILL: Бих избрал да убия Цвети, за да е по-забавно, а и защото с Дани и Крум съм доста по-близък.

F*CK: За F*CK бих избрал Крум, тъй като с него макар и да си бяхме доста близки приятели в предаването и да мислихме доста неща заедно, със сигурност се различаваме доста по характер.

Още: С кого е имала общо Мирела от "Игри на волята" след предаването?

MARRY: Докато за Дани бих се оженил, тъй като с него наистина имахме много общи теми, общи преживявания и можем да си говорим за сума ти неща.

МАСТАГАРКОВ, РЪЛЕВ, РАДО

KILL: За KILL бих избрал Иван Рълев, тъй като в първите няколко седмици имах наистина лошо мнение за него и не знам как бих бил в истинския живот, но все пак си имам едно наум за него.

F*CK: За F*CK бих избрал Мастагарков, защото е човек, с който имаме горе-долу общи интереси и мога да се поуча от него, макар и за ONS (One Night Stand).

MARRY: И за MARRY бих избрал Радо, тъй като с него имаме доста общи интереси, доста общ начин на живот и той наистина е един доста спокоен и уравновесен човек, с който бих живял.