Мани най-накрая разкри как са се сближили с Лефтеров след "Игри на волята" (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Мани от четвъртия сезон на "Игри на волята" е силен играч, но и доста добре стратегически подготвен. Тя скри шапката на много от участниците вътре със своите качества.

Наскоро тя реши да отговори на въпроси на своите последователи, повечето от които бяха свързани с Лефтеров:

„Може би заради това, че и двамата сме много спокойни и можем да различим играта от реалния живот“, пише тя.

„Водихме нормални разговори, имахме много общи теми. Беше ни приятно да прекарваме време заедно. Вървеше ни приказката и си станахме близки“, казва още Мани.

На въпрос защо не е защитила Лефтеров и се е поддала на номерата на Джаферович, тя отговори така: „Нямах избор, защото Ралица ходи на съвет с раница и на този етап от играта ми беше ясно, че бих го използвала, за да защитя себе си. Щях да си разваля отношенията с жените и Лефтеров пак щеше да бъде номиниран, като Рали си използва Сабите, така че не исках тя да ходи на битка“.

„Момчетата бяха направили много лоша стратегическа грешка. Вместо да гласуват срещу Жени, която няма нищо, с което да се защити – те стреляха по Рали и това беше тяхна голяма стратегическа издънка“, казва тя.

Тя сподели стори на Фифо, в което той коментира как тя е физически подготвена и е доста хитра.


Мани ексклузивно разкри, че скоро предстои да се появи гореща фотосесия именно с Лефтеров. Двамата станаха особено близки, след като племената се сляха и започнаха да прекарват все повече време заедно.

Преди дни Митко и Мани „взривиха“ последователите си с общи снимки и видео към тях. И предизвикаха вълна от коментари относно техните отношения.