Мани от "Игри на волята" разкри истината за Алекса и Виктория

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Мани още с визитката си тя даде сериозна заявка, че не трябва да бъде подценявана и че зад това крехко на пръв поглед момиче, седи един истински борбен човек, готов на всичко за победата.

Тя живее и работи в Англия, където работи като физиотерапевт.

Въпреки ниския си ръст, Мани често слага силните мъже в малкия си джоб, като демонстрира много добри физически умения. Знае какво ще ѝ донесе всяка нейна стъпка и приема последиците от това с гордо вдигната глава, дори се върна с победа от елиминационна битка предишната седмица.

Наскоро тя отговори на въпроси на своите последователи в Инстаграм, сред които имаше и въпроси за отношенията и мнението ѝ за Алекса и Виктория:

„Това, което се е случило в „Игрите“ си остава в „Игрите“. Извън тях с Алекса сме в добри отношения. Няколко пъти сме се виждали – забавляваме се, купонясваме заедно. С Вики нямаме никакви отношения. С нея не сме се засичали след „Игрите“. Смятам, че сме различни хора – нямаме много допирни точки, но нищо лошо.“, категорична е тя.

За разлика от тях, Мани прекарва много време с Фейгин и Илиян. Наскоро пуснаха пост в Инстаграм, в който танцуват и питат последователите си: „Фенове ли сте на нашата „Света троица“.

Мани разкри, че най-трудната битка за нея е била тази с Фейгин. „Защото няма по-лошо от това да се изправиш срещу приятел и в моя случай – по-малката сестричка в предаването.


"Наистина ми беше много мъчно – емоционално ме смаза това нещо. Много плаках след битката. Когато там имаш малко близки хора, на които вярваш и разчиташ и трябва да се изправиш срещу тях – беше много гадно“, каза тя.

„Групичка от нас останаха на морето, след като вече беше приключил формата, за да осъзнаем какво се случва след такъв дълъг период на изолация, където ти се случват такива емоции, които ги няма в реалния живот. Беше доста трудно да се адаптирам обратно в нормалното. И може би да – подцених какво е да бъдеш в реалити предаване и толкова много емоции да ти се случват“, споделя тя.

„Моята цел беше да покажа, че въпреки и мнозинството да е срещу теб – никога не се предавай, никога не позволявай на другите да те мачкат, да не ти уважават мнението, да те манипулират, да не те изслушват. Винаги бъди верен на себе си и дръж на най-близките си хора“, категорична беше Мани. И продължи: „Това може да са малко на брой хора, но ги подкрепяйте и направете всичко да бъдете верни на себе си и на тях. Това беше моята игра, въпреки че не беше харесана от много хора. Аз знам, че не бях пешка на някой друг в играта. Играх си по мой начин и защитих себе си и най-близките хора“, обясни Мани. „Може би съм доста силен характер и когато имам мнение не ме е страх да го изкажа. Без значение дали това ще е срещу всички останали. Аз обичам да обсъждам нещата с другите и да си изказвам моята гледна точка. Защото в повечето ситуации няма правилно и грешно – всеки има право на мнение. Аз не си държа езика зад зъбите. Казвам това, което на мен ми е на сърце“, сподели още Мани.

„Защото всеки има правото да играе играта по какъвто и да е начин, с каквато и да е стратегия. И е без значение дали някои хора играят срещу мен или с мен – важното е да имаме респект един към друг, защото все пак това е игра и няма място за обиди и нападки“, отговори тя на въпроси за саботажа и отношенията в предаването.