Мариела Нордел направо закопа Гатьо от "Игри на волята". Ето какви думи хвърли по него!

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV/NOVA

Устатата Мариела Нордел се появи отново в социалните мрежи и на този път излее своята критика върху един от изразените алфа-мъжкарите в риалити предаването 'Игри на волята' през текущия сезон - Пеньо Гатевски, известен с прякора Гатьо.

Според Мариела, мъже като Гатьо си вярват, че управляват живота и могат да съблазнят всяка жена, но тя твърди, че говори от личен опит – имала е отношения с подобни типове и се убедила, че алфа-мъжките качества не гарантират качествена връзка.

В интернет подигравките към Гатьо следват една след друга, като феновете на шоуто започнаха да правят смешни картинки с негово участие. В същото време се намеси и Мариела Нордел, която написа: „“Не обичам такива тв шоута тип „Бързи, смели, сръчни“, освен, ако не са за деца до 13 години, но този сезон на „Игри на волята“ приятно ме изненада! Ако бях с 35 години по-млада, със сигурност щях да се запиша, защото много ме кефят такива нацепени батки кат’ тоя Гатю, а като го метнеш във водата е съсел. Мушкат протеини през два часа, напомпал е мускули, а сила няма…. За в леглото да не говорим – пробвала съм ги тия и там не повтарям“.

Още: Няма да повярвате кой участник от предишен сезон се върна в "Игри на волята". Отвя всички!

Ето как "Игри на волята" всеки път се издават какво ще се случи в следващия епизод?

Изтекоха провокативни снимки на един от участниците в "Игри на волята" (СНИМКИ)

Веднага след излизането си от "Игри на волята" Велислава проговори за Джаферович и интригите


Няма да повярвате какво е изпила участничка в "Игри на волята" (СНИМКИ)