Микаела от "Ергенът" шокира Евгени с това признание

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Две седмици преди големия финал на 18 май, най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ навлиза в решителен етап. И тази седмица претендентките за сърцето на световноизвестния виртуоз Евгени Генчев се впуснат във вълнуващи предизвикателства, които ще поставят на изпитание принципите им и ще доведат до нови сблъсъци – този път обаче не само помежду им, а и със самия „ерген“.

Днес Евгени покани дамите на специална групова среща в „Клуба на разбитите сърца“. Те отговаряха на познавателни и провокативни въпроси за музиканта, а тези от тях, чиито отговори съвпадаха с неговите, получиха правото да разбият едно от сърцата на някое от момичетата, които са сгрешили в предположенията си.

Победителката Микаела остана последна с поне едно цяло неразбито сърце и получи специалната привилегия да изживее истинска бодрумска приказка в компанията на Евгени, далеч от всички останали.

По време на уединението пианистът дотолкова предразположи дамата, че тя направи болезнено и неочаквано признание, белязало целия ѝ живот. Оказа се, че е била пълно момиченце, което често е било подигравано и тормозено в училище от връстниците си и това е белязало голяма част от живота ѝ. Те й се подигравали, обиждали я, бутали я, крадяли ѝ пари и дори ѝ нахлупвали кофа за боклук на главата.

Евгени реагира много добре на тази новина, като отбеляза, че Микаела се е превърнала в красив лебед и оцени искреността ѝ с приета роза на церемонията.