Мирела от "Игри на волята" най-после разкри подробности за връзката си с Валери (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

На вчерашната капитанска битка, която се оказа и директна елиминация, Мирела се изправи срещу Алекса. Двамата бяха изправени пред тежки изпитания за издръжливост, сила и координация, а след множество обрати, изходът от битката се оказа фатален за танцьорката Мирела.

Тя разкри след битката пред Алекса, че се чувства предадена от Лефтеров, който не я защити, излизайки на Арената вместо нея.

Мирела беше повече от афектирана и пред сърбина призна още, че с Валери, който излезе от предаването преди няколко седмици, са имали връзка, която са пазели в тайна. Причината е била да не наранят Лефтеров, за когото си мислеха, че не подозира нищо.

"Криех връзката си с Валери, за да не засегна Лефтеров", казва тя.

Все още не е ясно дали продължават да са заедно и кога точно е пламнала магията на любовта, но със сигурност знаем, че нещата между Мирела и Лефтеров са приключили преди повече от година, когато той е прекратил отношенията им. Причината по негови думи е, че искал да обърне повече внимание на кариерата си като музикант, а на Мирела доста ѝ се е излизало и купонясвало.

"Тя да не говори за предателство, защото не ми каза нещо, което всички тук знаят. Уж преди предаването си казахме, че много се обичаме, а накрая какво стана", казва Лефтеров в промото към днешния епизод.