Мирела от "Игри на волята" ни покани директно в спалнята си (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Мирела вече не е част от четвъртия сезон на "Игри на волята", но за нея ще се говори тепърва повече и повече. Вече е затрупана с оферти за снимки, интервюта и платени публикации, но наскоро сподели, че едва смогва.

Танцьорката разкри също, че в момента е свободна и напълно готова за нова връзка, а профилът ѝ в Инстаграм е препълнен от съобщения на обожатели.

Днес тя сподели кадър от спалнята си в апаратамента, в който живее, от който стана ясно, че инфлуенсърката няма достатъчно време да си подреди спалнята, защото има натоварен график.

Наскоро тя отпразнува рождения си ден с голяма компания приятели, сред които бяха и доста от участниците в трети и четвърти сезон на "Игри на волята".

Навръх празника си тя призна, че вече не разговаря с Лефтеров. Танцьорката отговори на някои въпроси, свързани с участието ѝ в "Игри на волята", а с тях последваха и такива за отношенията ѝ с Лефтеров. Припомняме ви, че именно той беше обвиняван, както от хората от племето си, така и от зрителите, че не е защитил Мирела и именно тя си тръгна след онази капитанска битка, на която заместваше Джаферович.

"В момента сме в никакви отношения. Не си комуникираме изобщо, дори когато сме в обща компания", разкри Мирела.