Мирела с интересни подробности за любовния триъгълник с Лефтеров и Валери в "Игри на волята" (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Един от участниците се изпусна, че в предаването е имало интимности. В един от последните епизоди Мирела отиде на елиминационна капитанска битка и загуби мястото си в "Игри на волята", победена от сърбина Алекса.

Лефтеров хвърли истинска бомба, изцепвайки, че разбрал случайно за отношенията между бившата му и Валери, като "чул неща, които се случват близо до главата му, в съседната стая". А това било супер неуважително спрямо него.

Тя гостува в подкаста на Неделчо и Туджаров, където разкри подробности за любовния триъгълник между нея, Лефтеров и Валери. Ето какво сподели:

"Лефтеров се отдръпна последната седмица, защото може би е усещал някои неща, които не са му били приятни. Сега, когато гледам предаването, го разбирам. Аз просто не исках да говоря пред камерите, защото той изрично ме беше помолил да не намесваме личните ни преживявания в предаването. Пробвах няколко пъти, когато сме ходили на синхрони, да му кажа нещо, но той не искаше да говорим. Аз много се чудех какво да правя - да махна ли микрофона или да седна и да му кажа всичко. Аз усетих защо е обиден, той вече намеси личното с играта.

Нормално е да не е знаел за мен и Валери. В нашите два разговора нямаше никой около нас. Имаше само скрити камери. Ако знаех, че са там, нямаше да кажа някои неща. Всички си бяха легнали. Доста си говорехме за всякакви неща и аз започнах да споделям неща, извадени от контекст. Вторият разговор пак е на Стопанството. Казахме си две-три думи и всички бяха далеч от нас. Те няма какво друго да излъчат. Не сме имали други разговори. Другите може и да са имали някакви съмнения, но не сме го правили така, че да е очевидно.", категорична е тя.

Неделчо сподели, че на мястото на Лефтеров веднага би напуснал предаването от ревност, разбирайки за това, че бившата му приятелка прави нещо с друг в съседната стая.

"С Валери си бяхме добри приятели. Не сме се уточнявали за нищо друго. Възприех го за близък човек вътре. И за Чакала плаках. Да, били сме малко по-близки с Валери, но не е станало нищо кой знае какво", добави още тя.


Вижте още в това видео: