Мони от "Ергенът" отвори книга

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Мони Зенгинер от "Ергенът" чете книги. Тя сподели в Instagram, че в момента се е потопила в света на "Мъжете обичат кучки", чийто автор е Шери Аргов.

Шери Аргов е американска водеща на радиопредаване, посветено на общуването между мъжете и жените. Книгите ѝ са издадени на повече от 30 езика и са начело в световните класации в категорията отношения между половете. Докато едни се радват на избора на Мони за четиво, то други имат сериозни критики.

"Знаеш какво да четеш, Мони!", "Мъжете си падат по кучки имам я уникална книга", "Имам тази книга и е много увлекателна! ❤️❤️❤️", гласят част от подкрепящите избора на Мони. Критичните мнение са, че книгата била глупава, не отговаряла на действителността в много от случаите и била загуба на време и пари.

"Мони, хвърли тази книга, ще те развали, ти не искаш да ставаш такава", "И аз съм я чела... доста е СКУЧНА", "Доооооста глупава книжка! Повърхностна и тривиална! Разочаровате ме", са различните мнения. Зенгинер не е споделила какво мисли все още за книгата, но изглежда, че се наслаждава на избора си.