Мъже от "Игри на волята" се появиха полуголи в интересен клип (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Лефтеров бе част от племето на Безстрашните. Той се впусна в братоубийствена елиминационна битка на Арената със своя приятел Гого и отпадна.

Само седмица, след като Лефтеров отпадна, той изненада своите фенове като представи песента „Правя го за мене“. Парчето е изцяло авторско. Музиката, аранжиментът и текстът са изцяло негово дело.

На кадрите се виждат няколко от участниците от екстремното риалити само по мускули. Фифо, Чакалов, Гого, Валери, Генчо, дори и Касим показват изваяни тела. Във видеото участва и брат му Стратимир от трети сезон на „Игри на волята: България“, а Лефтеров припява „всичките авери, дето казаха, че са с мене“.

„Много хора ме питаха защо не направя нещо за мен, след като правя музика за толкова много изпълнители. Ето, че дойде и този момент! Това е за вас – всички, които питахте, подкрепяхте и вярвахте!“, представи своята песен Лефтеров в социалните мрежи.

„До всеки, който чете това: Прави го за себе си! Цени себе си и си подари време, внимание и енергия! Независимо кой какво мисли, кой какво казва и коментира! Важното е това, което правим да хареса на нас! (Разбира се без да вредим никому)“, обясни той.

“Долу” значи да не виждаш висшето и мисълта на доброто, която влагат хората. Да не цениш и дори да мразиш. “Горе” е там, където се чувствам – място, изпълнено с благодарност, над страховете, дребните приказки и лъжите.“, категоричен бе авторът на песента.

„Бъдете горе! Бъдете здрави! До всички изпълнители – не спирайте да творите и да създавате неща, които докосват отвъд материалното! Респект и подкрепа за всички Български Бийтмейкъри/Продюсъри!“, пожела Лефтеров.


Одобрителните коментари към песента са стотици. „Много истинско, метафорите са на място“ е написал участникът от „Игри на волята“ Гого. Мани също е коментирала под поста. „Гордея се с теб“, е написала тя. Към написаното тя също добавя жълто сърчице.

Между Мани и Лефтеров видимо прехвърчаха искри след като отборът на Супергероите се разпадна и племената се обединиха. След напускането си, Лефтеров призна в свое интервю, че има симпатии към нея, но са само приятели. Дали ще прерасне в нещо повече, предстои да разберем.

Той е автор на доста български хитове, сред които песни на Галин, Десита, Криско и още.