Не е за вярване! Това са жената и децата на Гатьо от "Игри на волята" (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: игри на волята

Приковащият вниманието бивш командос от специалните части, Пеньо Гатевски, известен като Гатьо, представи своята половинка пред обществото, след като държеше тази връзка далече от любопитни очи. Снимка на русокосата майка на 6-годишните близнаци Младен и Рангел, заедно с любимия си Гатьо, беше публикувана първоначално от охранителя и бързо получи стотици поздравления и комплименти за красотата и.

Гатьо, родом от Пловдив и на 41 години, разполага със значителен военен стаж и има впечатляващи 150 скока с парашут в армията. Той участва активно в различни военни операции, включително две мисии в Ирак. Доскоро информацията за семейния му статус и съпругата му бяха добре пазени тайни, известни само на ограничен кръг от близки.

През цялото време на участието си в предаването, Гатьо подчертаваше важността на семейните ценности и беше известен със своята решителност да прави всичко възможно за любимите си хора. Този момент обаче беше първият публичен поглед върху живота на тайнствената блондинка, която споделя неговата обич и подкрепа. Въпреки това, повече информация за нея все още липсва.

Още: Изненада за всички! Ето на кого е брат Калоян от "Игри на волята" 5

Култова участничка в "Игри на волята" е бременна (СНИМКА)


Морунов от трети сезон на "Игри на волята" показа приятелката си - Има интересна професия! (СНИМКИ)

БЪРЗ ТЕСТ: Кой играч от четвъртия сезон на "Игри на волята" си?

Гого от "Игри на волята" бил обвързан, но не с жена (СНИМКИ)