Не са разделени! Валерия и Евгени са заедно на морето (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: "Ергенът"/Facebook

Отношенията между Валерия и Евгени все още вълнуват зрителите на романтичното предаване "Ергенът" дори месеци след него.

Наскоро Валерия изтри всичките си снимки в Instagram с Евгени и направи няколко пиперливи реплики по негов адрес, а той от своя страна спря да я следва в социалните мрежи.

Още: Ергенът Евгени: Трудно ми е да ходя дори за хляб

Снимка: Флагман

Според феновете на "Ергенът" това обаче е бил стратегически ход на двойката, за да държат медийния интерес към тях, а доказателство, че раздялата им е фарс са последните кадри, които публикува "Флагман".

Снимките са направени в неделя на плажно заведение в бургаския кв. "Сарафово", на които Валерия е заснета в компанията на Евгени. Нещо повече – на семейна почивка са с близките на Евгени, нещо, което самата Валерия не искаше да допусне за нищо на света.


Още: Има ли гадже Джия след "Ергенът"?

Снимка: Флагман

Още: Ситуацията в "Ергенът" се преобръща заради неочаквана целувка

Кв. "Сарафово" е сантиментално място за двойката, след като те се появиха публично за пръв път точно на този плаж - през май, ден след финала на втория сезон на "Ергенът". Тогава се оказа, че те празнуват рожденият ден на бащата на Евгени - Танко, който бе събрал близките си в бирария.

А този път се оказа, че са били поканени на рожден ден на тенора от операта в Бургас Мирослав Димитров. Той публикува три снимки с пианиста и с Валерия още на 19 май, ден след края на романтичното риалити

Излъга ли Теодора от "Ергенът" за годините си? 19 или 39?

Бонбонова разкри интересни подробности за вторият сезон на "Ергенът"

Виктория Капитонова разкри колко са парите в банковата й сметка

Заедно ли са Виктор и Виктория Капитонова след "Ергенът" (ВИДЕО)

Рапър направи Ергенът на пух и прах - ето как му се подигра в нов хит (ВИДЕО)

Виктория Тасева разкри подробности за Церемонията на розите в "Ергенът" (СНИМКИ)

Виктория разкри плащали ли са хонорари на момичетата от "Ергенът" (ВИДЕО)