Неделчо от предишния сезон на "Игри на волята" изказа истинското си мнение за Мирела (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Инстаграм

Наскоро Морунов от предишния сезон на "Игри на волята" участва в подкаста на Неделчо и Туджаров, които също участваха в предаването миналата година. Там те бурно обсъждаха кого смятат за слаб играч и кого за силен, както и предположиха кой може да победи.

"Мирела е мацката, на която аз заложих. Дал съм й малко съвети, но тя ще си играе както си иска. Познава прекалено много хора от предния сезон. За мене е най-красивата. Тя е танцьорка по визитка, но е брутален плувец. Ще бъде подценена доста - не се хванах на бас само заради визията й, за мен е абсолютен претендент. Жени Джаферович няма никакъв шанс пред Мирела. Един път отидохме на плуване и тя ми скри шапката. Гъвкава е. Посъветвах я всичко да си казва пред камерата. Жени по кой параграф ще смачка Мирела?. Жени в "Сървайвър" беше оная кифла, дето си я подхвърляха и се съгласяваше с всички. Ако победителят е жена - ще е Мирела. Всички мъже ще глътнат бастуна", котегоричен е Неделчо Богданов - богът на пъзелите от предишния сезон.

Той е убеден, че Мирела заслужава качествата да стигне до финала и се надява да не се поддаде на манипулациите на някои хора. 

Вижте още какво мислят другите двама участници в подкаста за Мирела: