Неделчо разкри най-голямата тайна на "Игри на волята" (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Нова телевизия

Неделчо от предишния сезон на "Игри на волята" води подкаст, заедно с Туджаров от същия сезон. В него често канят предишни и настоящи участници в предаването, с които да коментират случващото се в Игрите и да разискват защо е станало едно или друго нещо.

Наскоро той публикува клип, в който разкрива една от най-големите тайни на продукцията:

"Наградите трябва да са степенувани на капитанска битка, а не да правиш така, че да стане субективно. Трябва да има и ценоразпис. Ако трябва яденето да е за всички и от останалите - който го вземе първо и после да продължат към останалите. А не томахавката да е преди сабите. Алекса взе томахавката и тогава Ралица взе сабите. Няма как всичко да е разписано предварително. В предаването гонят някакъв сюжет.", категоричен е той.

Неделчо се възмути от това, че важно предимство като томахавката е взето преди сабите на спасението, а според него не трябва да бъде така. 

Туджаров споделя как се случват нещата с наградите и грошовете в предаването "Сървайвър", в което също е участвал.

Неделчо се подразни и на това, че всеки път имунитетът и гласовете струват различен брой грошове. 

"Като питат например Алекса дали ще ги харчи и той каже, че няма. После, когато попитат Генчо и той също откаже, би трябвало да има шанс Алекса отново да каже дали ще ги харчи, или не. Така се случва един пазар", добави още той.


Неделчо разкри, че на кастинга за "Игри на волята" от продукцията са го питали за въпроси. Той е попитал дали на съветите може да се направи чрез написване като в "Сървайвър", така че не всеки да слуша и да реши какъв глас да даде, а когато Ралица чете гласовете, всички останали вече да са гласували.

Според неговия събеседник явното гласуване помага за това да се прави шоу и да бъде по-интересно.

Вижте повече в този откъс: