Неочаквано си тръгна една от фаворитките в "Ергенът"

icon
Sofialive.bg
Източник: БТВ

Днес най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ продължава с непредсказуеми обрати, неудържими емоции и болезнени откровения очи в очи.

Евгени покани Кристина на романтичен круиз. Те бяха на вълнуващо морско пътешествие с яхта из най-красивите кътчета на Средиземноморието, но срещата не протече според очакванията му - направи всичко възможно, за да я впечатли, но тя не беше доволна от храната, температурата на водата и яхтата.

Междувременно, главна тема на разговор за останалите момичета в имението беше последната Церемония на розата и посечената „триглава ламя“, от чиято „отрязана глава“ според Пам излизат още две, визирайки Валерия и Айлин. Разделението между участничките вече е налице, а това неминуемо доведе до нови пререкания и междуличностни престрелки.

С появата на Наум имението се превърне в арена на истински танцов спектакъл. За да впечатлят Евгени, момичетата представиха три танцови ансамбъла с различни хореографии, като бяха разделени на три отбора – „Невестите от Бодрум“ – красивите пазителки на българските народни танци, горещите като кубински плаж „Латина чикитас“ и бели денс „Шехерезадите на Ориента“. Разпределението обаче стана повод за напрежение между две от претендентките, между които назрява конфликт от самото начало, а ситуацията ескалира, след като една от тях реши да се откаже от надпреварата. Това беше Габриела, тя беше в отборът по бели денс, воден от Мони и това беше причина за отказването й.


По време на вечерния коктейл Милица събра смелост да поднесе извинение на Евгени от името на всички момичета за неприятните случки в имението през последните дни, но на пръв поглед доброто ѝ намерение не остави равнодушни останалите участнички.

Виртуозът успя да се усамоти и с момичета, с които до този момент не беше успял да остане насаме - Елисавета и стюардесата.

Церемонията на розата беше инфарктна - последната роза трябваше да се раздели между Меган и Кристина, но за съжаление явно срещата на Евгени не е била удовлетворяваща и предаването напусна завинаги Кристина.

"Благодаря ти за всичко, беше ми приятно", каза тя на тръгване.