Невиждани досега наказания във "Фермата"

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Продукцията наказа фермерите и ги подложи на 24-часов глад заради нехайството им към животните и чистотата в обора. Този път участниците застрашиха живота на кравата в обора, като проявиха немарливост, разхвърляност, нехайство и липса на каквато и да е хигиена на ратайския бряг.

Иван влезе и едва ли не ги обвини в опит за убийство, като посочи, че във "Фермата“ в Словения е имало убита крава и на мига ратаят е бил изгонен.

Зрителите обаче яростно защитиха участниците. Според тях има грешка и чак такива наказания са прекалени. Ето какво пишат хора:

"От Продукцията прекаляват. Търсят сеир и гледаемост от любители на жълтини, а последната грижа им е "моста между поколенията“… Та те всячески се стремят да внасят разделение и напрежение между участниците!!!"

"Алоу, Фермата нещо се взехте много на сериозно. Концентрационен лагер ли сте, върли фенове на Хитлер и Сталин или сте просто комплексари? Ако аз бях участник в предаването Ви напусках веднага. Не мога да повярвам на какви унижения са способни хората за пари."

"Ако беше умряла кравата, направо в затвора щяхте ги вкарате… А Гечката си тръгна, защото предпази хората… Андрейчо, много сте зле…"

"Продукцията стигна дъното. Пълен провал с това наказание. Мишковци, тези хора Ви хранят. А Вий им взимате храната. Пинковци."


"Опосумите каквото и да правят винаги крайната им цел е майтап и подигравка с някого. Всички търсачи на слава са наясно с това, което ги очаква…дано гаврата и излагацията пред зрителите да е по-малка."

"Администраторът ми изтри поста. БРАВО!!!! Пак ще кажа, че Фермата почна да прилича на СЪД. Не знам колко наказания нечовешки получиха тези хора. Така и по време на комунизма не са ни наказвали…. Не знам дали има такъв закон да лишиш някого от храна…!!! Това ми идва в повече. Искам да гледам Фермата, не Белене!!!!"

"Значи, ако един участник застраши здравето на друг го гонят. Обаче, ако продукцията застраши здравето на всички участници това се приема за нормално?"