Няма да го познаете! Ето как е изглеждал Чакалов от "Игри на волята" преди плочките (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Чакалов беше един от фаворитите в "Игри на волята" този сезон. За съжаление, стана жертва на женски коалиции и интриги и си тръгна на ранен етап от играта.

Наскоро той публикува интересен кадър в своя Инстаграм, на който показа каква уникална промяна е сътворил с тялото си за по-малко от две години. Наистина на първата снимка не прилича на себе си и сме сигурни, че зад тази трансформация седи огромна воля. 

„Представям ви моята трансформация за по-малко от година. Снимката отляво е заснета на 1-ви януари 2020г. и съм 82кг, а отдясно – днес на 22-ри декември 2020г. и съм 75 кг.”, пише Чакалов под снимка в своя профил в Instagram.

„С публикуването на този пост не целя само да се похваля какво съм постигнал (това също, разбира се), а и да опитам да мотивирам повече хора да не оставят тялото си да залежава, а да се трудят за него ежедневно, защото тялото е храм на нашата душа”, категоричен е Чакалов.

„Едва когато го превърнете в начин на живот, тогава ще започнете да изпитвате удоволствие от работата по тялото си”, убеден е той.


Оказва се, че зад трансформацията му седи помощта на известния фитнес треньор и инфлуенсър Сами Хосни, който също е фен на риалити форматите и стана популярен именно с участието си в "Сървайвър", а тази година видяхме и приятелката му в него.

Снимката му събира хиляди харесвания и одобрителни коментари.

Чакалов е много активен в своя Инстаграм и често дава съвети на хората относно това как да поддържат фигурата си и как да се хранят правилно. Повечето от нас знаят и че той е учител по физическо възпитание и спорт в столично начално училище.

„Ако физиономията ти изглежда измъчена по време на тренировка, то значи тренираш добре и след нея ще бъдеш доволен от себе си-Чакала”, пише той в своя личен профил в Instagram.

„Бирата си я държа най-ниско в хладилника. За да си взема една се налага да клякам. И така си правя тренировката за крака. Последвайте ме за още интересни методи, с които да избегнете тренировката за крака!”, гласи друг пост на Чакалов, с който той честити 1-ви април на своите последователи в социалната мрежа.

„На свобода се чувствам добре въпреки че е много ранен етапът, на който отпадам, но всяко зло за добро. Да, на Обиталището, на този див плаж, изядох всичко, което мърдаше, включително цветенца, тревички, скакалци, змии, мравки… всякакви буболечки. Но на свобода е друго и си върнах килограмите. Храната беше едно от големите изпитания, но по-голямо беше в момента, в който разбрахме, че сме резерви. Проблем беше, че не знаехме какво ще се случва с нас и кога ще имаме евентуална битка. Това неведение беше най-голямото изпитание“, призна Николай Чакалов, малко след като отпадна от „Игри на волята.

„От днес вече започвам да мечтая за втори шанс и един ден да има завръщане на тази арена, а вярвам, че умея да постигам всичко, така че до скоро! Стискам палци на моя човек за победа, мачкай Фифо!”, пише в своя профил в Instagram Ники Чакалов, след като стана ясно, че е напуснал предаването.