Няма да познаете Пам след "Ергенът" (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Пам Веледис е една от участничките в "Ергенът", която провокира полюсни реакции. Едни я харесват и подкрепят, а други смятат, че есеистката обича да бъде жертва.

"Обожавам самочувствието и високомерното ми излъчване, което е защитна реакция срещу всеки, който винаги би нападнал някой друг, който възприема за по-низш и никога не би му подал ръка", отсече преди време Веледис, визирайки поведението на Габриела Бланко и компанията около нея.

Пам не спира със своята физическа метаморфоза. Инфлуенсърката е тренирала и преди участието си в шоуто, но тя сподели, че е отслабнала след края на "Ергенът". Това си личи още повече на последната снимка, която шерна тя, на която е облечена в красива рокля, подчертаваща новата ѝ фигура. Някои потребители предполагат, че до Пам има мъж, но мацката не е коментирала темата.

"Няма нищо лошо в това човек да има самочувствие. Не само някои хора, а всеки човек трябва да притежава здравословно самочувствие на база своята самооценка, за да се справя с всички останали оценки, които останалите ще се опитат да налепят върху него. И не си мислете, че "пепел от рози" е само цвят. Понякога сте нежно цвете, което някой идва и иска да превърне в пепел", пише към снимката си Пам.

"Знаете ли, че на земята винаги може да има само един Феникс, едва когато той избухне в пламъци и се прероди от пепелта се появява нов, но аз мисля, че всеки човек, който носи огън се преражда като Феникс, когато се опитват да го превърнат в пепел и да убият пламъка му. Затова горете със самочувствие в своите нежни цветове! ❤️‍🔥", пише в заключение Веледис.