Няма да познаете Веселина от "Игри на волята" на младини (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

„На 42 като на 18! Тя има безброй силни страни. Ако някой ѝ се опре, плажната ивица ще му се стори тясна. Нито кака, нито леля, нито мамчето, нито пък баба. Тя е просто Веселина!“, това е нейната визитка за влизането й в "Игри на волята".

Тя първоначално влезе в предаването като резерва, но успя да стигне до същинската игра благодарение на Алекса и до последно бе част от кавгите в племето на Непобедимите. Острият й език и докара доста неприятности и врагове, но на нея сякаш не й пука особено.

В последния епизод тя бе номинирана и отиде на елиминационна битка, заедно с Мирослава, набелязани като слаби звена в племето.

„Ох, хитрецо, ако искаш да ти се доказвам, ще ме сложиш в битката, а няма да ме номинираш, бонбонче сладко!“, избухна Веси срещу аргументите на Георги, който се опита да оправдае номинацията си.

Звезделина се представи слабо на последната битка, но проблемите й с коляното я спасиха от елиминационна битка.

„Не, Георги, ти никак не си стратег, ти си яко куха лейка и си дошъл тук да си показваш чара.“, добави още Веселина, нападайки Георги за номинацията му.

Е, вчера Веселина не се представи добре, защото не можа да запази самообладание и да изготви стратегия и напусна играта на директна елиминация.


Открихме снимки на Веселина на младини и наистина няма да я познаете. Тя е била участничка в състезания по бодибилдинг и на тях е с черна, дълга и къдрава коса и уникална фигура.

Вижте снимката: