ОФИЦИАЛНО: Ето ги тримата финалисти - скоро ще знаем и победителя

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Гого, Алекса, Георги, Филип и Виктория премериха сили в многокомпонентна битка за баланс, бързина, гъвкавост, ровене, хвърляне.

Преди това обаче на последния съвет те чуха думите, насочени към тях, от най-близките им хора. Най-големите изненади на вечерта бяха Цветан, който произнесе красиви и мотивиращи думи за Виктория, както и Фейгин, която се включи, за да подкрепи Георги.

Елица, арзбира се, застана до любимия си и каза, че напълно го подкрепя и го очаква като победител.

Това беше най-емоционалния съвет от всички сезони до момента. Много сълзи, истински думи и откровения бяха чути на него.

На предпоследната битка Алекса си купи предимство, което включваше да има с едно топче по-малко на финалната битка. Това много му помогна, защото завърши втори и се класира за финал, въпреки, че изоставаше по цялото трасе.

Гого се забави малко на пъзела, но стигна на време за последния компонент, където за жалост не беше достатъчно бърз и отпадна на полуфинала.

Виктория също изоставаше по цялото трасе до финала, защото не успя да извади голям сандък и да изкопае достатъчно голяма дупка.


Георги реши пъзела с нормално темпо. На последния компонент с топчето малко изоставаше, но успя да си извоюва последното място на финал.

Малко преди него последното топче сложи и Филип, с което си запази първото място на финалите.

Съвсем скоро ще разберем кой от тримата ще победи в четвъртия сезон на "Игри на волята".