ОФИЦИАЛНО: Мани и Лефтеров от "Игри на волята" обявиха връзката си чрез този клип (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Откакто Мани влезе в племето на Безстрашните в четвъртия сезон на "Игри на волята", нещата не са такива, каквито бяха. Всички се настроиха срещу Мани заради саботажа, но Лефтеров редовно вечеря с нея и прекарва все повече и повече време.

Това не убягва на Мирела, която е имала едногодишна връзка с музиканта и отбелязва, че откакто терапевтката е в тяхното племе, бившият ѝ все си прави прически и си облича новите ризи. Това искрено дразни Мирела, която смята, че ще преодолее това чувство, но очевидно изобщо не ѝ е приятно.

Гаджета ли са обаче? Точно преди минути Лефтеров публикува клип с Мани, на който се прегръщат, а Мани артистично сменя от син на жълт екип, а хаштаговете отдолу гласят "couple" (двойка). 

Феновете на четвъртия сезон на "Игри на волята" са щастливи от тази новина, а някои съжаляват Мирела, която истински ревнуваше при близостта на двамата в Резиденцията.

"Мирела си го заслужава", "Честито!", "Отивате си. Обичайте се!", "Крайно време беше да се разкриете", гласят само част от коментарите под клипа.

Ето го и видеото: