Отпадналите Моника и Виктория от "Игри на волята" си изпяха всичко. Ето истината!

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Моника споделя, че ръката й е почти възстановена, но продължава да е леко изкривена. И двете разказват, че не за първи път са кандидатствали за участие в „Игри на волята“. При първия си кастинг Моника е изпитала сериозен страх от плуването и водата, а също така не е била физически добре подготвена. Неуспехът й да попадне в риалитито, я амбицира и тя се записва на уроци по плуване. Научава се да плува, но не се чувства уверена във водата. В игрите използва спасителна жилетка, тъй като се притеснява да не предаде отбора и да се забави. Моника признава, че се е подготвяла и тренирала с Михаела, която участва и спечели кастинг битка в „Игри на волята“ сезон 5.

Виктория разказва, че е кандидатствала за четвърти сезон, но се е забавила. След като получава възможност да влезе в настоящия сезон тя е засилила тренировките по кросфит, плуване и подреждането на пъзели.

„Фобиите от птици и от жаби са ми от малка и е странно да живея във Варна, а непрекъснато да заобикалям чайките и да се пазя от тях. Като малка една чайка грабна закуска от ръката ми, но се закачи за косата ми. Опитах се да избягам, но чайката беше плътно с мен. От жабите също много ме е било страх и този страх ми е от детството, когато съм била на село. Още първата вечер, когато бяхме на плажа, само на метър от нас чувахме жабите“, споделя за страховете си и за ужаса, който изпитва на „Дивата река“ Виктория. Приятелите й не спират да се шегуват, че ще я изпратят на Дивата река, тъй като блондинката имаше една от най-тежките съдби в предаването. Тя прекара само една нощ на Резиденцията, а през останалото време премина през сериозни изпитания на Реката и на Чистилището.

Още: Шокът е голям! Бивш участник в "Игри на волята" дойде и елиминира настоящ!

„Не искам да чувам за палатки, гори, реки… ужасно беше. Не е както изглежда, а е много по-лошо“, разказва за преживяванията си Виктория.

Николай от „Игри на волята“ 5: Вярвам, че жена може да стане победител в този сезон.

Какви са дните на Резиденция, Стопанство и Дивата река?


„Ако си на Резиденцията имаш свободно време. Разполагаш с басейн, можеш да си почиваш и да хапваш каквото желаеш. На Дивата река времето сякаш е спряло. Но аз нямах особени притеснения, но това бе, защото бях само една седмица там. Не почувствах голям дискомфорт. Мен ме събори психически социалната игра и подценяването ми от племето“, признава миската.

Още: Има ли изневяра в семейство Джаферович?

„След три седмици на Дивата река, когато отидох на Резиденцията се зарадвах, че мога да се храня и изкъпя. Не съм се радвала, че се отделям от момичета и се откъсвам от племето, а от възможността да изпитам нещо различно. Осъзнах, че играта на различните локации е коренно различна. На Резиденция се усмихвах, имах желание да тренирам и да си говоря с хората. Но на Резиденцията се зараждат и най-големите интриги. С момичетата от Амазонките нямахме конфликти, въпреки, че бяхме на най-лошото място. Когато отидох в Резиденцията бързо се усети напрежение“, е мнението на Виктория.

За конфликтите и отношението на съотборниците й в племето на Старейшините

„Бях попаднала в племе с шест мъже, а като жени бяхме Виолета и аз. Нормално бе да ни смятат за най-слаби. Проблемът тръгна от там, че не бях уверена в плуването и го споделих. Тогава ме нарочиха за слабо звено. Относно конфликта ни с Мартин, аз го смятам за подлец, лицемер и интригант. Смятам, че това не е стратегия в играта, а е такъв и в живота. Зрителите ще имат възможност да видят истинското му лице. Той напада по-слабите от него, за да изпъкне и да задоволи егото си. Един истински мъжкар не би си позволил да обиди с толкова грозни думи и по този начин жена. Относно „предателството“, на въпросния съвет, когато беше номиниран, дори и да бях дала гласа си за Виолета, Дунев разполагаше с два гласа и той щеше да ги даде за Мартин. В предишната седмица когато бяхме на Стопанството се видя, че събира мъжете и индиректно прави номинация спрямо мен. Очаквах мъжете да ме подценят, но на втората битка се почувствах обидена, тъй като Виолета се усъмни в мен. Не беше необходимо директно да ме обижда и то пред всички“, коментира чувствата си, предизвикани от отношението на съотборниците си Моника.

Виктория разказва, че когато й се наложило да избере двама от племето на Гладиаторите, които да плени, тя не ги е познавала като характери и качества. След избора им като първи капитани на племето, е смятала, че Гатьо и Цветелин са много силни мъже. Още на Арената след реакцията на Гатьо е питала дали е възможно да си смени мнението. От нейна страна е странна реакцията на Гатьо, тъй като тя му прави комплимент, определяйки го за силен мъж.

Още: Култова участничка в "Игри на волята" е бременна (СНИМКА)

За завръщането им към нормалния живот

„Отидох в хотела и си поръчах всичко от менюто. Гледах храната и й се наслаждавах“, признава Виктория.

Повече за инициативата на Моника, която се включва в кампания срещу насилието над жени, гледайте във видеото.

Още: Валери от "Игри на волята" разгорещи мрежата с нови снимки

Неделчо от предишния сезон на "Игри на волята" е мамил в предаването?