Падат маските на някои участнички в "Ергенът"

icon
Sofialive.bg
Източник: "Ергенът"/Facebook

Епизодите на най-романтичното риалити „Ергенът“ се трупат, а с него започват да падат маските и задръжките на някои от участничките. 

Дори момичета, доскоро смятани за скромни започнаха да вадят истинската си същност на повърхността.

Голяма промяна зрителите забелязаха най-вече във Валерия. Доскоро скромна и тиха, сега пое главната роля в скандалите, може би натрупала самочувствие след неколкократните целувки с Евгени. И тя се включи в групичката, оплюваща най-вече Пламена и Мони.

"Ти ли ще ми обясняваш за красота и поддръжка", обръща се към екзотичната танцьорка. "Я се осъзнай!"

"Пазиш се, но днес се отпусна", не й остана длъжна Мони.

Големите драми не подминават и някои от останалите по-напористи дами.

Изглеждат влюбени в Евгени секретарката Милица и каратистката Айлин. И двете болезнено ревниво преживяват неговите срещи с останалите и вниманието, което им обръща.


"Те ще се изядат с парцалите", коментираха страничните наблюдателки Елисавета и Габи.

Валерия се превръща в главно действащо лице. Ето и коментарите за нея:

"Валерия започва да ми става по-отблъскваща даже от Габриела. Габриела си я знаем, че даже понякога пуска майтапи + че коментира много точно. Докато тази уж добричка, възпитана и т.н, а с всеки епизод започва да става все по-злобна и непоносима + огромно самочувствие."

"Много е досадна и отегчителна да я слушаме как говори само за кучета. Тая ще обича и уважава повече кучето си, отколкото мъжът и децата си, това е болест!"

"Зад миловидната физиономия на Валерия се крие едно злобно човече! Дано да греша но ще си покаже в следващите епизоди."

"Да я маха тая Валерия… Не мога да я гледам… Харесвах я в началото, докато не видях в какво се превърна. Нямам думи."

"От Габи и Елисавета очаквах простотия, тя си им е вродена, ОБАЧЕ тия двете Валерия и Айлин жестоко ме разочароваха. А в началото ги харесвах… Начинът по който Айлин се врътна и обърна гръб, след като Евгени й даде розата беше много показателен и на ергенинО хич не му се понрави, ако забелязахте… Само наведе глава… Кухи, ограничени, изкуствени лицемерки, с високо самочувствие…"