Пам от "Ергенът" с неподозирано признание

icon
Sofialive.bg
Източник: Пам Велидис/Facebook

Пам Велидис, която се очертава като бунтарката на втори сезон на „Ергенът“, продължава да изненадва последователите си с лични признания. Тя е на гребена на вълната, след като доби популярност още в първите епизоди на шоуто, защото определено се отличава от останалите участнички. Не само с това, че е по-пищна на фона на слабите хубавици, но и с това, че е смела и открита и говори без задръжки за личния си живот.

И макар да не е с перфектните мерки, самочувствие никак не ѝ липсва, което пролича в откровенията ѝ в един от епизодите, когато сподели, че е много добра в леглото. Както знаем, снимките на предаването са приключили още през есента и финалът е ясен за екипа и участничките, но не и за зрителите, тъй като шоуто се излъчва в ефира едва от миналата седмица.

Поводът за поредното признание на Пам бе фотосесия, на която тя позира пред стена от цветя. Декорът за снимките изглежда ѝ навява хубави спомени и тя реши да сподели как е подарила цвете на мъж:

„Не знам дали някога сте подарявали цвете на мъж. Аз съм го правила. Не роза, но истинско цвете, което търсих специално за него и му напомняше за детството му. Не бях виждала по-щастливо лице. Това е един от най-красивите моменти в спомените ми. Спомних си за това, когато погледнах към снимката. Тук съм в море от рози и самата аз предпочитам да цъфтя. Опитвам се всеки ден дори компанията ми да е като цвете, което подарявам на хората без опасност да ги убоде… освен, ако някой не се опита да ме пречупи. Бъдете повече цвят и по-малко бодли. Всички имаме и от двете в себе си.“